Kispesti AMI Fúvószenekara


Tel.: +36-30-2046-506  E-mail: fuvosegylet@gmail.com 

Archívum


Karácsonyi Koncert

2012. december 14-én a kispesti Evangélikus templomban első alkalommal adtunk önálló karácsonyi hangversenyt, remélhetőleg hagyományt teremtve. Minden évben Karácsonykor fellépünk iskolai rendezvényeken, de ez volt az első alkalom, amikor önálló műsort állítottunk össze. Kissné Baranyai Éva orgonajátékával színesítette műsorunkat, illetve a kispesti vegyeskar - Gyöngyvirág kamarakórusával együtt adtuk elő G. F. Händel: Messiás című oratóriumából a "Halleluja" kórust. Külön köszönettel tartozunk az evangélikus egyháznak, illetve a kispesti evangélikus gyülekezetnek, hogy biztosították hangversenyünk számára a körülményeket.


Iskolai hangverseny

2012. december 13-án a Kispesti AMI első félévi nagy hangversenyén a nyitószámot fúvószenekarunk játszotta. Irving Berlin: White Christmas című zeneművével járultunk hozzá a koncert ünnepi hangulatához. Az est folyamán zenekarunk több tagja szólóban is játszott.


Karácsonyi lámpagyújtás

2012. november 26-án a kispesti Templom téren felkapcsolták a karácsonyi fényeket. A polgármester ünnepi beszéde után zeneszóval vonultunk a kispesti karácsonyi vásár helyszínére a kispesti Kossuth térre.


Márton nap

2012. november 9-én a kispesti Erkel Ferenc Általános Iskola Márton napi népszokásokhoz kötődő hagyományőrző programja keretében részt vettünk és fúvószenekari kíséretet adtunk a hangulatos lampionos esti felvonuláson. A felnőttek és az aprónép sokasága mécsessel, ludas játékokkal, énekkel vonult az iskolától a Kós Károly térre és vissza.


Kispesti AMI tanévzáró ünnepély

Iskolánk tanévzáró ünnepélyén játszottunk 2012 jánius 14-én a kispesti Vass Lajos Általános Iskola tornatermében.


Évadzáró buli

2012. június 8-án tartottuk évadzáró bulinkat. A korábbi évek hagyományaitól eltérően nem krumplipaprikás-, hanem bográcsos lecsó-partit szerveztünk. Évadzáró lazulást szolgáló rendezvényünkön nem maradt el a szokásos karaoke. (Mert mi ebben is jók vagyunk!)


Jubileumi koncert

Zenekarunk fennállásának 10. évfordulóját ünnepeltük 2012. május 23-án a kispesti Városháza dísztermében. Megnyitó beszédet Taligás Lajos igazgató úr mondott. Vendégeinknek a zenekar 10 év alatt tanult számaiból - a kezdetektől napjainkig - állítottunk össze egy csokorra valót.


Térzene

A Szent István Társulat szervezésében megrendezésre kerülő Szent István Könyvhéten a keresztény szellemiségű könyvkiadók legrangosabb ünnepén adtunk térzenét a budapesti Ferenciek terén 2012 május 19-én.
© 2015 Payr